Промяна на абонаментен план

Можете да промените плана на сървъра си, като от клиентската си зона изберете необходимия сървър. Ще се отвори ново контекстно меню. Вляво под Преглед можете да изберете Промяна на услуга. От следващото меню вдясно избирате Ъпгрейд/Даунгрейд срещу която и да е от опциите. Отваря се нова страница, в дъното на която имате възможност да изберете нов план. След като го изберете, натискате бутон Продължи. След като се уверите, че желаната от Вас промяна е описана на екрана, можете да потвърдите окончателно.

Промяната на плана е свързана с рестарт на сървъра и временното му отпадане, докато се зареди отново операционната система.

Не е възможна промяна на плана към такъв с по-малък диск, тъй като това може да повреди файловата система на машината.


Беше ли полезна тази статия?

mood_bad Не 0
mood Да 0
visibility Прегледи: 120